OSCEdays BCN

VERSIÓN CASTELLANO

OSCEdays BCN

 

De l'11 al 15 de Juny tindrà lloc una trobada global-local al voltant de l'Economia Circular en Codi Obert en el qual participen més de 30 ciutats de 25 països diferents.

Des de Barcelona ens sumem a aquesta iniciativa, i durant aquests dies treballarem simultàniament en diferents challenges o reptes al voltant del disseny, hardware, software, gestió de residus, economia col·laborativa, o qualsevol tema que vulguis proposar, amb la finalitat de desenvolupar, intercanviar i prototipar idees en Codi Obert al voltant de l'Economia Circular.

Uneix-te i participa en els OSCEdays Barcelona!

Proposa una activitat en els #OSCEdaysbcn!

En aquesta segona edició dels OSCEdays Barcelona proposem la construcció col·lectiva del programa, i us animem a compartir les vostres idees i projectes durant aquests dies.

Les activitats s'estructuraran sota un format de CONCENTRACIÓ - DISPERSIÓ a la ciutat durant els 4 dies:

Les activitats de CONCENTRACIÓ tindran lloc el dissabte 11 de Juny en la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (Sant Andreu). Es disposarà d'1 hora per desenvolupar cada proposta (si la vostra
proposta pot necessitar més temps, indiqueu-ho en registrar-la). Només has d'escollir l'espai que més s'ajusti a allò que vulguis compartir:

  • Racó de CO-DISSENY: espai de treball en grup per conceptualitzar visualment, debatre amb outputs gràfics, prototipat "soft" propostes i solucions.
  • Racó de FABRICACIÓ: espai "hands on" per muntar o assemblar en grup alguna cosa seguint principis de circular economy, per part dels participants més "makers".
  • Racó DEMO: espai divulgatiu per veure / tocar creacions fetes sobre la base de conceptes d'economia circular, més en clau "expo" de coses o idees ja fetes.
  • Racó de PRESENTACIONS: format més "clàssic" per gent que es vulgui apropar a ensenyar o exposar un tema / projecte concret, ponent o taula rodona, etc.

Les activitats de DISPERSIÓ són lliures, propostes a desenvolupar durant la resta dels dies que durin els #OSCEdaysbcn per tota la ciutat. El lloc el tries tu, simplement fes-nos-ho saber per incloure'l a la programació i fer-li difusió.

Inscriu la teva proposta al programa d'activitats OSCEdays BCN 2016
oscedays .org/ barcelona-2016
Vols saber més sobre els OSCEdays?
Consulta el procés i resultat de l'edició OSCEdays 2015 Barcelona,
i també la web global de la trobada OSCE days.

osced barcelona organizadores

Segueix-nos a Facebook i Twitter (@OSCEdays #OSCEdaysBCN)